how to develop free website
Publikteknik - Integritetspolicy

Integritetspolicy

GDPR - General Data Protection Regulation
Publikteknik Sverige har för avsikt att skydda och respektera din integritet.

Så här hanterar Publikteknik i Sverige AB personuppgifter
I vårt arbete hanterar vi personuppgifter för att kunna hålla kontakt med dig som kund, och leverera våra tjänster och produkter. En personuppgift är information som direkt eller indirekt identifierar en enskild levande person, och information som på annat sätt kan kopplas till en viss individ. Vi lagrar uppgifter så som namn, befattning, postadresser, telefonnummer och e-postadresser.
Som kund till oss godkänner du att vi hanterar och lagrar dessa uppgifter.

Cookies
Vi använder oss av cookies ("kakor") för att mäta trafiken på våra webbsidor. Genom att använda vår webbplats godkänner du användandet av cookies. Du kan dock stänga av användandet av cookies via din webbläsares inställningar.

GDPR

Vad är GDPR?

Allmänna dataskyddsförordningen, förkortat GDPR (General Data Protection Regulation), är en europeisk förordning med syftet att stärka skyddet för levande, fysiska personer vid hantering av personuppgifter inom Europeiska unionen.


Mer information kan du få via länkarna nedan:
Datainspektionen
EU GDPR

GDPR

Dina rättigheter

Du har:
• Rätt till information om behandlingen.
• Rätt att få tillgång till dina personuppgifter.
• Rätt att få felaktiga uppgifter rättade.
• Rätt att få dina personuppgifter raderade.
• Rätt att invända mot att personuppgifterna används.
• Rätt till begränsning av behandling.
• Rättigheter kopplade till automatiserat beslutsfattande och profilering.
• Rätt att få ut personuppgifter i maskinläsbart format (dataportabilitet).

Följ oss på Facebook!

Mobirise

Adress
Starby Landsväg 127
262 95 Ängelholm


Kontakt
E-post: kontor@publikteknik.se
Fax: 0431-454 858
Telefon Kontor: 0431-454800
Mobil - Nisse: 070-8454498
Mobil - Jonas: 070-7547541
Mobil - Marcus: 073-8223437

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

shopify site analytics